Actueel

Herfstvakantie:

Van maandag 19 oktober tot en met donderdag 22 oktober kunt u tussen half negen en vijf uur terecht voor acute pijnklachten, ongevallen of nabloedingen bij tandartspraktijk van Turenhout telefoonnummer 0765216968

Voor administratieve zaken kunt u mailen naar balie@tandartstuns.nl

 

Corona update:

Coronavirus

Dinsdag 21 april hebben wij van Premier Rutte vernomen dat tandartsenpraktijken gewoon open mogen voor reguliere mondzorg.

Wij kunnen ons voorstellen dat u in deze onzekere tijd aarzelt om uw afspraak bij de tandarts door te laten gaan. Met deze informatie hopen wij uw twijfels weg te nemen.

Inmiddels is duidelijk dat wij de komende maanden nog last zullen hebben van het Coronavirus. Wij zullen met elkaar de nodige maatregelen moeten blijven hanteren om de algemene gezondheid van de bevolking zo goed mogelijk te kunnen waarborgen.

Bij goede algemene gezondheid hoort ook een goede mondgezondheid. Het is daarom onverantwoord om de mondzorg nog langer volledig uit te stellen en zullen wij op advies van de Commissie Leidraad Mondzorg Corona, de reguliere zorg deels weer opstarten.

Wij kunnen u verzekeren dat tandartspraktijk Tuns alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw gezondheid te beschermen. Wij zijn al jaren gewend te werken volgens de Richtlijn Infectiepreventie. Momenteel hebben wij deze richtlijn nog verder uitgebreid om zodoende een extra veilige omgeving voor u en ons personeel te creëren.

Helaas zullen wij wel strenger moeten zijn welke patiënten wij kunnen behandelen. Wij zullen u daarvoor enkele vragen stellen over u gezondheid.

Uw bezoek aan ons zal iets anders verlopen dan dat u van ons gewend bent maar wij zullen er alles aan doen om u de vertrouwde zorg te bieden.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en mocht u ondanks de getroffen maatregelen nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

We verwelkomen u graag weer in onze praktijk!

Voor ongevallen en of nabloedingen kunt u in de avonduren of het weekend contact opnemen met de dienstdoende tandarts telefoonnummer 076-5209070

Afzeggingen en andere administratieve zaken kunt u per mail doorgeven: balie@tandartstuns.nl

 

Met vriendelijke groet,

Team Tandartspraktijk Tuns

 

Neem gerust contact op met de praktijk bij vragen en of onduidelijkheden 076-5215978.  Als u geen dringende vragen hebt kunt ons via de mail een vraag stellen. Ons e- mailadres is balie@tandartstuns.nl