Complimenten en suggesties

Uw mening telt

Wij horen graag hoe u uw bezoek aan onze praktijk heeft ervaren. Uw reactie is heel waardevol: daarmee kunnen we onze zorg en service verbeteren.  Wilt u uw suggesties of complimenten aan ons doorgeven? Laat het ons per mail weten. Alvast bedankt!

3 uur geleden NIEUW:
Ik ben zo blij met deze tandarts! Wat een top team, vakkundig, professioneel, luisterend oor, vriendelijk en zo kan ik wel door blijven gaan. Ook de assistente is super lief! Ik ben heel blij met jullie als tandarts!! Ik raad iedereen deze tandarts aan
Heel fijne tandartspraktijk!
Fijn team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Vakkundig van front-, tot backoffice!
Super goeie tandarts! Gistermiddag met mijn dochter naar toe geracet omdat haar tand na een val uit haar mond was. Ze werd heel lief gerustgesteld en gecontroleerd. En werd net nog even gebeld om te vragen hoe het met haar ging. Zo ontzettend lief.
een ontzettend fijne en geduldige tandarts.

 

Goedemiddag Monique,

Ik vind je een lief persoon.

Je bent altijd aardig tegen mij.

De wereld ziet er gelijk wat vriendelijker uit door mensen zoals jij.

Hartelijke groetjes,

René van den Elshout

 

Klacht?

Ondanks de inzet van onze medewerkers kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de behandeling in onze praktijk. U kunt dan een schriftelijke klacht indienen bij uw tandarts. In de meeste gevallen zal een gesprek tussen u en uw tandarts genoeg zijn. Als u behoefte heeft aan een derde, neutrale partij, dan kunt u uw klacht indienen bij de KNMT, de beroepsvereniging waar deze praktijk bij aangesloten is. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal dan kosteloos tussen u en uw tandarts bemiddelen. Met als doel een oplossing te vinden.

Geschil?

Als u er ondanks de hulp van de klachtenfunctionaris niet uitkomt, kunt u voor €75 een beroep doen op de Geschilleninstantie Mondzorg. Dan wordt uw klacht door een commissie van vijf deskundigen beoordeeld. De geschilleninstantie geeft een bindend oordeel of uw klacht gegrond is en mag indien de klacht gegrond is, een schadevergoeding toekennen tot maximaal vijfentwintigduizend euro.

Meer informatie

Voor meer informatie over mondzorg, behandelingen en kosten kunt u terecht op allesoverhetgebit.nl. Vragen kunt u stellen via het contactformulier dat is geplaatst op de de website van www.allesoverhetgebit.nl. Beide geven onafhankelijke informatie en zijn opgericht door onze beroepsorganisatie KNMT.