Werken bij ons

Vacature

Tandarts Praktijk Tuns is een professioneel tandheelkundige praktijk voor tandarts- en mondhygiënisten zorg in al zijn facetten. Bestaande uit 3 tandartsen, 1 mondhygiëniste, (preventie-) assistentes en stagiaires. Deskundigheid, ervaring, en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Dit resulteert in kwalitatief hoge behandelingen en gevoel van vertrouwen en geborgenheid bij onze patiënten. We hebben een loyaal en nog steeds groeiend patiëntenbestand.

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven
PREVENTIE ASSISTENT M/V

Wat wij zoeken:
Voor onze praktijk zoeken wij een assistente die ervaring heeft in het vak als allround tandartsassistent en minimaal beschikbaar is voor 2 à 3 dagen per week.
De werkzaamheden zijn divers en uitdagend, je kunt je vak in de volle breedte uitoefenen. Naast het assisteren aan de stoel en de sterilisatie van het instrumentarium, behoort het maken van röntgenfoto’s tot de mogelijkheden en voer je ook zelfstandig diverse administratieve werkzaamheden uit.
Functie-eisen:
Je bent zelfstandig en kunt goed organiseren en prioriteiten stellen. Daarnaast heb je goede communicatieve en contactuele vaardigheden (patiëntvriendelijkheid) en vind je het leuk om in teamverband te werken. Je bent leergierig en ambitieus. Je bent beschikbaar op dinsdag en woensdag. Flexibiliteit is mogelijk.

Wat wij bieden:
Een zelfstandige en uitdagende baan waarin je in een open en informele sfeer met diverse tandheelkundige disciplines kunt samenwerken. Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring. Tevens wordt er aandacht besteed aan na- en bijscholing.
Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op! Bel 076-5215978 of mail naar balie@tandartstuns.nl